O aplicatie de mobil romaneasca poate castiga 1 milion de $ la Webit Global Congress

Blushr (2)Vesti bune pe Romania! O aplicatie de mobil dezvoltata de 3 romani este in competitie pentru a castiga 1 milion de dolari la Webit Global Congress de la Istanbul.

Aplicatia se numeste Blushr si ii ajuta pe tinerii de 13-17 ani sa afle care dintre prietenii lor de pe Facebook ii plac. Fondatorii aplicatiei, Sebastian Maraloiu, Manuel Boca si Luana Sandache, au inceput dezvoltarea acesteia in Romania in septembrie 2013, dar au fost finantati de Guvernul Marii Britanii sa continue dezvoltarea din Glasgow de unde acestia isi desfasoara activitatea din aprilie 2014.

Blushr este acum in semifinalele Webit Global Congress (webitcongress.com) ce va avea loc in Istanbul pe 1-2 octombrie cu sansa de a prezenta in fata a 400 de investitori si a castiga un buget de marketing de 1 milion de $.

Pentru a ajunge in finala Blushr concureaza prin vot cu tari din intrega lume. Blushr se afla in acest moment pe locul 8 in cursa pentru prezenta la Congresul de la Istanbul si sansa de a castiga 1 milion de dolari. Primele 5 locuri garanteaza prezenta in finala.

Pagina unde puteti vota Blushr este aceasta:
http://webitcongress.com/founders-games/startup.php?id=625
Votarea se va incheia pe data de 3 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *