Misiune economica a Republicii Moldova la Rotterdam

În perioada 8-11 noiembrie, la Rotterdam in Olanda, va avea loc o misiune economica a Republicii Moldova cu titlul generic “Moldova prezintă”, proiect organizat de Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO), în comun cu Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, cu suportul financiar al Uniunii Europene.

În cadrul misiunii economice, reprezentanţii MIEPO vor prezenta condiţiile de derulare a afacerilor în Moldova, oportunităţile investiţionale, precum şi facilităţile pe care le oferă statul investitorilor străini. O atenţie deosebită se va acorda sectoarelor prioritare ale Moldovei, şi anume agro-alimentar şi vitivinicol.

“Prin organizarea acestui eveniment, ne propunem consolidarea relaţiilor comercial-economice între Moldova şi Olanda, stabilirea relaţiilor de parteneriat între oamenii de afaceri din ambele ţări, şi, nu în ultimul rând, promovarea imaginii Republicii Moldova ca destinaţie atractivă pentru investiţiile străine”, susţine directorul MIEPO, Andrei Timuş.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *