Doctorul roman Pavel Chirila invitat la Strasbourg

Conferinţă şi prezentare de carte la Strasborg vineri, 18 mai 2012, la ora 19.15 (după slujba Acatistului) la Sala parohială -14 rue Sainte Elisabeth, Strasbourg la care invitat este Dr Pavel Chirila, Doctor în ştiinţe medicale, şef al Catedrei de Biotetică si ctitorul spitalului şi al şcolii postliceale Christiana din Bucureşti, al clinicii “Naturalia” şi a centrului de îngrijiri paliative “Sfânta Irina” de la Voluntari (lângă Bucureşti); fondatorul a două mânăstiri de maici – una la Pipera, iar cealaltă la Slatina Nera (Caraş-Severin).

Nascut in anul 1946 la Slatina Nera (Caras Severin), este medic primar de boli interne, doctor in stiinte medicale cu o lucrare despre “actul antiinflamator si antiinfectios al extractelor vegetale”, sef al Catedrei de Bioetica si prodecan al Facultatii de Teologie din Craiova.

E autor sau coautor al mai multor carti, dintre care amintim: “Meditatie la medicina biblica”, “Introducere in medicina pastorala”, “Alimentatia echilibrata a omului sanatos – principiile dietei naturiste” si “Teologie sociala”.
Mai nou, a publicat împreunà cu alţi autori, cartea intitulată «Nu hrăni cancerul! Alimantaţia este aliatul tău împotriva cancerului”, pe care o va prezenta la Strasbourg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *